free statistics 2e Vrije Training F1 Vandaag Skip to main content

2e Vrije Training F1 Vandaag

Een aantal coureurs klaagt dat ze de auto niet in kunnen sturen. De kwalificatie zou om 1400 uur Nederlandse tijd moeten beginnen.


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Italie 2021 Racingnews365

Verstappen legt beslag op mogelijke pole position.

2e vrije training f1 vandaag. Alle andere 19 coureurs volgden zijn voorbeeld om de benodigde gegevens te verzamelen en zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. Het is tijd voor de tweede vrije training voor de Grand Prix van Turkije op Intercity Istanbul Park. Hij noteerde een 116999 als snelste rondetijd maar zal daarmee niet ver komen op de tijdenlijst.

De Grand Prix van Nederland is vandaag vrijdag dan eindelijk terug van weggeweest. Max Verstappen is maar nipt afgetroefd door Lewis Hamilton in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Monaco. Hoogtepunten tweede vrije training.

Max Verstappen begon de dag met de tweede tijd in de eerste vrije training maar zijn snelste ronde was allesbehalve ongehinderd. Valtteri Bottas eindigde op de tweede plaats. Het licht is aan in Jeddah.

Alfa Romeo-coureur Antonio Giovinazzi was de eerste die de stilte doorbrak en ging meteen naar buiten toen de tweede training voor de Turkse GP 2021 begon. 30-7-2021 Formule 1 Racingnews365 41. Op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari duurde de tweede vrije training dus bijzonder kort voor Verstappen die na slechts tien minuten uitviel.

Het was sowieso een rommelige sessie dus VT2 zal allicht meer vertellen over de onderlinge verhoudingen op Circuit Zandvoort. 25-06-2021 Na een prima eerste vrije training voor Max Verstappen maken de teams en F1-coureurs zich op voor de tweede vrije training. Max Verstappen die in de eerste vrije training nog de tweede plek wist te behalen met een rondetijd 111597 verbeterde weliswaar in de tweede vrije training zijn eigen tijd naar 111264 maar dat was niet genoeg voor een plek in de Top-3.

De Britse Mercedes-coureur reed een ronde van 125606 en liet daarmee teamgenoot Valtteri Bottas 0176 seconden achter zich. Live tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2021. De tweede vrije training zit erop.

Hamilton snelste Verstappen P2. Live tweede vrije training Formule 1 GP Nederland 2021. Na de eerste vrije training van vanmorgen is het nu bijna tijd voor de tweede vrije training op het circuit van Barcelona.

Lewis Hamilton heeft de snelste tijd geklokt tijdens de tweede vrije training op Silverstone. Eerder vandaag zat Red Bull er in VT1 goed bij maar het was verrassend Sergio Perez die de snelste tijd klokte. F1 GP van Bahrein.

1500-1630 Tweede vrije training. Ruim 36 jaar nadat de laatste officiële Formule 1-sessie werd verreden op 25 augustus 1985 is de koningsklasse van de autosport op 3 september 2021 terug. Linda Hakeboom wint Televizier-Ster voor beste online serie Lindas Kankerverhaal de serie van Linda Hakeboom won donderdagavond de.

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten de vijfde tijd gereden. De eerste Mercedes van Valtteri Bottas stond binnen een tiende van de tijd van Max Verstappen dus grote gaten zijn zeker nog niet geslagen. Waar de 1e vrije training nog een sessie was waarin de coureurs de baan verkenden zoeken ze in deze 2e vrije training van de GP van Turkije 2021 wat meer de limiet op.

Het wordt dus goed opletten hoe Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton gaan presteren. Het Formule 1-weekend in Turkije is nu officieel van start gegaan. Laatste Formule 1 nieuws.

Peter Klanke - 23 mei 2019. Verzetsdochter schrijft boek over werkkamp Collendoorn Jannie Wiegman secretaris van de. Red Bull Racing was in de eerste sessie voorafgaand aan de Grand Prix van Stiermarken sneller dan concurrent Merc.

De Limburger kwam daardoor slechts tot vijf rondjes op de gele mediumband. Live F1 1400u Tweede vrije training Grand Prix van Rusland. Eerder werd er gereden in de periode 1970-1990.

Tweede vrije oefenresultaten 2021 Turkse F1 GP. Donderdag 20 mei 2021. Live tweede vrije training Formule 1 GP Nederland 2021.

De Nederlandse Red Bull-coureur klokte vrijdag op. Startdatum kaartverkoop Dutch Grand Prix 2022 bekend. Welk beeld laat de tweede vrije training deze middag zien.

Middels dit liveblog houdt F1Maximaal u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen tijdens de eerste vrije. Welkom in dit liveblog over de tweede vrije training voor de Grand Prix van Monaco. Morgen staan de derde vrije training en de kwalificatie gepland en vanzelfsprekend zijn wij weer van de partij met een liveblog.

F1-kalender voor 2022 telt 23 races Zandvoort weer in september. 3-9-2021 Formule 1 Racingnews365 36. Met wederom anderhalf uur op de klok krijgen de teams redelijk veel tijd om allerlei programmas af te werken in voorbereiding op de kwalificatie van zaterdag.

0709 Daarmee ronden we het live verslag van de tweede oefensessie voor de Grand Prix van Frankrijk af. Het grootste probleem dit weekend is onderstuur. Max Verstappen eindigde deze sessie als derde op 0217 seconden van.

Uitslag tweede training F1. Uitslag tweede vrije training F1 Grand Prix Groot-Brittannië 2 2020. Eerder vandaag ging er heel veel tijd verloren en dat zullen de F1-teams maar wat graag goed willen maken.

Na een enerverende eerste vrije training met rode vlaggen boordradio-tirades en een bijzondere uitslag maken de teams zich op voor de tweede sessie van de vrijdag. Live vrije training Monaco - BBC. 1500-1630 Tweede vrije.

Hij deed dat echter op de zachte banden terwijl Max Verstappen zijn snelste tijd op de medium compound klokte. Hartelijk dank voor het lezen en graag tot dan. De derde vrije training dient zaterdag om 1100 uur Nederlandse tijd verreden te worden maar of er dan ook daadwerkelijk gereden wordt is gezien het verwachte noodweer een vraagteken.

Tweede vrije training Oostenrijk. De weersverwachtingen voor de zondag zien er goed uit met name voor Red Bull Racing dus de. Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog.

De snelste tijd werd geklokt door Max Verstappen die daar mogelijk - mocht het daadwerkelijk heel gek lopen - ook direct pole position mee in handen heeft. Zo ligt circuit Saoedi-Arabië er nu bij. We zien dan ook veel coureurs even een bocht missen.

Volg live de tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland. 1200-1300 Derde vrije training. Zit in elke meeting.

Uitslag tweede vrije training VT2 F1 Grand Prix Oostenrijk 2021. Lewis Hamilton was de snelste coureur tijdens de tweede training op de Red Bull Ring. Hoogtepunten tweede vrije training.

F1 GP Abu Dhabi. Om 1500u is het alweer tijd voor de tweede vrije training van de Dutch Grand Prix Link voor app. Bekijk hieronder de stream van de tweede vrije training of bekijk hem in het groot.

De Mercedes-coureur reed een rondetijd van 104523 en had teamgenoot Valtteri Bottas met 0189 seconden in zijn kielzog. De tribunes kleurden al mooi oranje voor Max Verstappen. Het wordt in deze vrije training duidelijk hoe de verhoudingen liggen als het gaat om de kwalificatie- en racesnelheid.

1100-1230 Eerste vrije training. Vertrekkende Bottas draait nog vol mee in de Mercedes-molen. De tweede vrije training voor de GP in Zandvoort heeft voor de nodige verrassingen gezorgd.

Paul Ricard Frankrijk Sinds 2018 staat het circuit weer op de Formule 1-kalender.


3e Vrije Training Van De Gp Van Bahrein 2020 Topgear Nederland


Bo8pbyu9yqinnm


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


2e Vrije Training Van De Gp Van Bahrein 2021 Topgear Nederland


Reacties Na Tweede Vrije Training Gp Oostenrijk Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Gusfngrkbt3mrm


Uitslag Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365


Ywpcsnubwcozem


Kbuyjwxh9rzdzm


2e Vrije Training Van De Gp Van Hongarije 2021 Topgear Nederland


Uitslag Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Stiermarken 2021 Racingnews365


2e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Stiermarken 2021 Racingnews365


2e Vrije Training Van De Gp Van Bahrein 2021 Topgear Nederland


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Azerbeidzjan 2021 Racingnews365


Nqe40qfyn7sxsm


Uitslag Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Snelste Tijd En Crash Voor Verstappen Tijdens Tweede Training Spa


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Portugal 2021 Racingnews365

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar